Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-08@06:30:13 GMT

دفاعیه مجری‌ای که به او گفتند فعلا نیا

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۸۴۷۷

دفاعیه مجری‌ای که به او گفتند فعلا نیا

مهدی واعظی، مجری جنجالی این روزهای سیما محسوب می‌شود که بعد از اظهاراتش اکنون با حکم معلق از کار مواجه شده است.

به گزارش "ورزش سه"، اظهارات مهدی واعظی در برنامه سلام صبح بخیر خیلی زود با هجمه سنگینی مواجه شد و اکنون باشگاه پرسپولیس با طرح دعوی در این خصوص، خواهان توضیح صدا و سیما درباره این مساله شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری این برنامه با طرح موضوع مربوط به اینکه نگاه ویژه وزارت باعث موفقیت پرسپولیس شده، در ابتدا با انتقادات و هجمه سنگین هواداران مواجه شد و در نهایت نیز اکنون حکم معلق از کارش صادر شده است. واعظی در گفتگو با ورزش سه به توضیح اظهارات جنجالی‌اش می‌پردازد.

 

ممنوع التصویر و کار شدید؟
گفتند که فعلا نیا! فکر کنم تعلیق موقت باشد و فقط گفتند "فعلا نیا" که باید ببینیم این فعلا چقدر طول می‌کشد!

 

به خاطر شکایت باشگاه پرسپولیس بوده؟
نه، به خاطر انتقاد از وزارت ورزش بوده و فکر کنم این انتقاد از وزارت باعث این تعلیق شده و به نظرم حداقل دو ماه زمان ببرد. در این مدت حقوقی هم نخواهیم داشت و خدا بزرگ است. شکایت باشگاه پرسپولیس را بعید می‌دانم و چیزی که مصر بودند به خاطر برنامه آخر و انتقاد از وزارت ورزش بود. نه، اصلا ربطی به باشگاه پرسپولیس ندارد.

 

در اینکه فرد منتقد و بدون طرفی هستید طی برنامه‌های چند سال اخیرتان کاملا مشخص است. اما این صحبت‌هایی که داشتید بر پایه چه مستنداتی بود؟
کلا صحبت رسانه‌ای است. اینکه برنامه‌ای ترتیب داده شود، همانطور که می‌دانید کاملا روی آن پژوهش شده و له و علیه باشگاهی نیست. من هیچ وقت سعی نکردم درباره باشگاهی حرف بزنم. چه استقلال، چه پرسپولیس و چه حتی سپاهان و تراکتور و دیگر باشگاه‌ها. چرا که شما در این صورت یک بخش عمده از مخاطبان برنامه‌ات را از دست خواهی داد. 17 سال است که در سازمان کار می کنم و خط قرمز را می دانم. به همان اندازه که به باشگاه پرسپولیس که بها می‌دهی به دیگر باشگاه‌ها هم بها می‌دهی. ما حتی از باشگاه‌های دسته پایین تر هم پیام داریم و همه آنها برای ما ارزش دارند. همه آنها قابل احترام هستند اما آن چیزی که مشخص است برنامه به سمت و سوی انتقادی به خودش بگیرد ممکن است صحبت‌هایی بین مجری و مهمان صورت بگیرد اما لزوما نظر مجری نیست. یک موقع مهمان‌ها چیزی می‌گویند که همانطور که گفتم لزوما نظر مجری نیست. مثل همان برنامه که آقایان ظلی و فتح الله زاده حضور داشتند. مجری و خصوصا مجریان ورزشی سعی می‌کنند با نهایت مطالعه بیایند و برنامه را پیش ببرند. در نهایت تمامی جوانب را بسنجند و مهمان را هدفمند دعوت کنند. اینکه حمایت از پرسپولیس یا استقلال و تیم ملی و هر چیزی باشد مهمانی باشد یا برنامه به شکلی پیش برود که حمایتی باشد.

 

 

بله، همینطور است و بارها از شما برنامه‌های حمایتی از دیگر باشگاه‌ها هم شاهد بودیم.
یک زمان کلی هوادار رفتند جلوی مجلس و انتقاد نسبت به شرایط استقلال. من و عوامل برنامه همان زمان برنامه‌ای در خصوص این اتفاق و شرایط این تیم ترتیب دادیم. یک موقع رسول پناه و مشکلات باشگاه پرسپولیس بود و برنامه‌ای در این خصوص شکل دادیم. یک موقع هجمه‌هایی وارد می شود که استقلالی یا پرسپولیسی هستی. اصلا مگر می‌شود یک مجری وارد فضای ورزش شود و رنگی نباشد؟ مجری یا خبرنگار وقتی وارد برنامه ورزشی و کار خبرنگاری می‌شود قطعا تمایلات رنگی دارد. اگر اینطور نبود که می‌رفتم برنامه اجتماعی، سیاسی یا مذهبی اجرا می‌کردیم. من، عادل، پیمان و هرکس یک تعلق خاطر رنگی داریم. اما مهم این است که روی آنتن سعی نکنیم له و علیه تیمی ذهنیت قلبی خودت را القا کنیم. اگر اینطور باشد که شاید تنها دو برنامه دوام بیاوری.


اما الان ممنوع الکار شدید...
الان هم که می‌بینید ممنوع الکار شدم به خاطر انتقاد از وزارت ورزش بوده است. این نیست که بگویم عدم قهرمانی استقلال به خاطر وزارت ورزش بوده یا وزارت از پرسپولیس حمایت کرده است. موضوع این است که وزارت ورزش به عنوان متولی این دو باشگاه چرا موضع و مشکلات متفاوتی را در دو باشگاه شاهد هستیم. اینکه چرا اختلاف هیات مدیره بیشتر در استقلال است یا چرا پول بازیکن پرسپولیس زودتر پرداخت می‌شود یا در مقطعی برعکس می‌شود. اینکه چطور ممکن است پدر خانواده بین دو بچه در مقطعی فرق بگذارد. حالا هوادار بیاید بگوید چرا اینطور گفتی و حتما استقلالی هستی. در صورتی که اگر برعکس بود هم همین سوال را داشتم. چرا این نامسوات و عدم اعتدال و ناعدالتی صورت می‌گیرد.برنامه چند سال اخیر من موجود است و برنامه انتقادی از استقلال و تراکتور و سپاهان و پرسپولیس هم داشتم. یک موقع گفتم چرا تراکتوری‌ها در استادیوم شعار سیاسی می‌دهند. فردای آن روز یک هجمه تند شکل دادند و مجری نئو نازیست است. بحث من این است که چرا نفاق شکل می‌دهید و این نفرت را شکل می‌دهید. این خط نفاق باعث می‌شود که اتوبوس پرسپولیس را نابود می کنند یا استقلال جایی می رود و تا صبح نمی‌گذارند بخوابند. ذهنیت های این مدلی روی داوران تاثیر می گذارد و داوران هم یک سوت اشتباهی می‌زنند. حالا آن بازی می‌شود یک دربی یا هر دیدار حساس دیگری. من گفتم که چرا آقای اکبریان را که باشگاه استقلال گفته برای دربی نگذارید روی آن تاکید می‌کنید و می‌گذارید. 

 

خب به هرحال نمی‌شود با اعتراض هر باشگاهی کوبل داوری یا هر چیز دیگری را تغییر داد و این مساله کاملا بین دیگر باشگاه‌ها اپیدمی خواهد شد.
ببنید مثلا از ال کلاسیکو بگویم؛ داور دربی رئال و بارسا را متئو لاهوز بود که بارسلونایی ها به شدت به این انتقاد داشتند. همه می‌دانند که او یک رئالی تمام عیار است. یک داور خوب هم است که فینال لیگ قهرمانان را سوت زده است اما بارسلونایی‌ها بیانیه دادند و در نهایت این داور را برای دربی نگذاشتند. اینکه مته به خشاش بگذاریم و داور را بگذاریم و همین  داور در دقیقه سه پنالتی را نگیرد. من بحثم استقلال نیست و حالا شاید بیایند و بگویند تو استقلالی هستی که دنبال آن پنالتی هستی. نه، من بحثم استقلال نیست و مدل من این است که چرا باید این بند نفاق را دنبال کنیم. این‌ها در نهایت مردم هستند. مگر سیل و زلزله و اتفاقاتی این شکلی می‌افتد می‌گوییم هوادار استقلال، پرسپولیس یا تراکتور و سپاهان و نساجی و ... بیایند کمک کنند؟ مردم هستند که می‌آیند کنار هم. اما چه شده همین مردم وقتی در جبهه هواداری قرار می‌گیرند این شکلی دشمن هم شده‌اند. در مازندران علیه تیم گیلانی هستند، در اصفهان علیه تیم تهرانی، انزلی علیه رشت و تبریز علیه فلان. چه کسی عامل این نفاق و دشمنی شده است؟ 3 سال دیگر اتوبوس پرسپولیس که نه، اتوبوس تیم والیبال تهرانی را هم می‌زنند.

 

شاید اما حرف شما که گفتید یک سری مستندات و مدارک دارم که نشان می‌دهد وزارت طرف پرسپولیس بوده در این مساله تاثیرگذار بوده است. مستندات شما واقعا چه چیزی است؟
منظور من مدارک کاغذی نبود که تبدیل به جوک خنده‌داری شود. من گفتم که نگذاشتند این تیم‌ها قهرمان شود. نگفتم که خواستند پرسپولیس قهرمان شود. شما بازی چند سال پیش تراکتور و نفت را که در هفته آخر سه – سه شد را خاطرتان هست. دو سال قبل که بازی استقلال و نفت آبادان که آقای اکبریان داور آن بود و گل واضح استقلال پذیرفته نشد. مستندات این ها موجود است. من گفتم تیم‌ها قهرمان نشدند. من اصلا کاری به پرسپولیس ندارم و گفتم اینکه این اتفاقات افتاده و اگر امتیازات آنها قبول می‌شد شاید شرایط جدول متفاوت بود. اگر یک بخش داوری درست انجام شود همین امتیازات تکلیف قهرمان را مشخص می‌شود. مستندات کاغذی نیست و حتما سازمان لیگ و وزارت نامه زده و پشت پرده است. مجموعه اشتباهات مدیریتی و داوری و ... باعث این مشکلات است. همه می‌دانند که تراکتور باید آن سال قهرمان می‌شد. من خودم اصفهانی هستم اما اتفاقاتی عجیبی در آن بازی رقم خورد. همه چیز اما تمام شد و سپاهان قهرمان شد.


شاید حرف شما درست باشد اما هر کدام از این تیم‌ها شاید کلی مستندات داشته باشند که حق آنها در دیداری خورده شده باشد. از پرسپولیس تا دسته‌های پایین که مدعی اشتباهات داوری و ... هستند. شما می‌گویید حق استقلال خورده شد اما از آن طرف پرسپولیس هم در صحنه‌هایی مدعی اشتباه داور و اتفاقاتی علیه خود است و شاید بهتر است بگوییم این اشتباه مدیریت ورزش و فوتبال ماست.
بله، این ذهنیت‌ها وجود دارد. قبول دارم. اگر یک اصفهانی بیاید رییس فدراسیون شود ذهنیت ناخواسته شکل می‌گیرد. خواسته و ناخواسته یک سری ذهنیت شکل می‌گیرد. وقتی داوری همشهری من است و البته شرایط خوبی دارد، به او توجه بیشتری دارم. یک زمانی آقای عابدینی گفته بود که پرسپولیس را سال 74 قهرمان کردم و مسلما این جنبه شوخی دارد. در سیستمی که همه چیز رصد می‌شود چطور من مسوول و آقای عزیزی خادم موجب قهرمانی تیمی شوم. اما این شائبه و ذهنیت را شکل می‌دهد.

وزارت ورزش و جوانان پرسپولیس تهران استقلال تهران صدا و سیما

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان پرسپولیس تهران استقلال تهران صدا و سیما باشگاه پرسپولیس انتقاد از وزارت وزارت ورزش دیگر باشگاه ها یک موقع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۸۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهبازی جان، رفتی؟ درب را هم محکم پشت سرت ببند!

برترین‌ها نوشت: به تازگی خبرهایی مبنی بر کنار گذاشته شدن محمدرضا شهبازی، مجری برنامه پاورقی به گوش می‌رسد. خب ظاهرا ادبیات سخیف این مجری در توئیت هفته گذشته‌اش کار دستش داده و به نظر می‌رسد سازمان صداوسیما، عذر این مجری پرحاشیه را خواسته. او در توئیت خود علنا به دو جبهه اصلاحات و اصولگرایی تاخته و خب واکنش‌ها نیز به تبع این سخنان، تند بوده است.   توئیتی که برای آقای مجری گران تمام شد این مجری صداوسیما در واکنش به توئیت آذر منصوری، رییس جبهه اصلاحات درباره نیکا شاکرمی نوشته بود: "اصلاح طلبی» نطفه اش حرام است. «اصولگرایی» لقمه اش! نتیجه اولی را در این مواقع ببینید. نتیجه دومی را هم... به وقتش می‌گویم."   خب محمدرضا شهبازی و هم‌مسلکانش را می‌توان در زمره سوپرانقلابی‌ها دانست. افرادی که از هر دو جبهه سیاسی عبور کردند و تئوری‌های خود را به هر چیزی ارجح می‌دانند. به هر حال مرام سیاسی‌شان این‌گونه است و تندروی‌هایشان نیز مثل این مورد کار دست خودشان می‌دهد.   نام محمدرضا شهبازی در کنار کسانی چون فروغی می‌آید، در واقع او منتسب به همان گروه جلیلی و جبلی است. بخشی از پروژه خالص‌سازی در صداوسیما که یک گروه سیاسی در پی آن است.     شهبازی؛ مردی پرحاشیه در تمام این سال‌ها سال گذشته شهبازی از تصمیم مسئولان صداوسیما برای بازگشت محمدرضا گلزار و رضا رشیدپور به تلویزیون با انتشار توئیتی اعتراضی به شدت انتقاد کرد و از اجرای «پاورقی» استعفا داد. این توئیت شهبازی با واکنش تند محمدرضا نجارزاده، مدیر گروه اجتماعی شبکه سه مواجه شد. نجارزاده در واکنش ضمن خطاب کردن شهبازی با لفظی غیر قابل انتشار، مدعی پایین بودن درصد مخاطبان برنامه او شد. این توییت بعداً از حساب نجارزاده حذف شد!   «ما این‌ور پاورقی میسازیم، می‌گیم سلبریتی باید در خدمت رسانه باشه، هماهنگ با سیاست‌های نظام باشه، باید با سلبریتی‌ای که وسط شلوغی‌ها آب به آسیاب دشمن می‌ریخت برخورد بشه، بعد اون‌ور رشیدپور داره گرم می‌کنه برگرده روی آنتن. ا‌ین‌ور بچه ها با بی پولی ساختن، فحش خوردن، خانواده هاشون اذیت شدن و اونور هم طرف یه سال رفته دوراش رو زده، عشق و حالش رو کرده، به ریش نظام خندیده، توی لایو و کلفت بار نظام کرده، حالا که به واسطه دور بودن از آنتن یک کم مخاطبش کم شده، قشنگ می‌شینه توی هواپیما از کیش میاد تهران، برنامه‌ای چند ده میلیون می‌گیره و برمی‌گرده. ای دنیا.»   این متن پر سوز و گداز را شهبازی درباره زمزمه بازگشت رشیدپور به آنتن صداوسیما در سال 1402نوشت. برخی نیز می‌گفتند او از بازگشت چهره‌هایی مثل رشیدپور احساس خطر کرده.   قطر چه خبر بود برادر؟ این اما تنها مساله شهبازی نیست. او پیش از این به جام جهانی قطر رفته بود. در کنار افرادی مثل امیرحسین ثابتی، حضور رانتی او و چندی دیگر در قطر خیلی از کاربران را شاکی کرده بود. آن‌ها رفته بودند که تیم ملی را تشویق کنند اما خب!   این توئیت را کاربری در واکنش به حضور شهبازی و رفقایش در قط نوشته بود: "تو این بی‌پولی واسه چی با پول مردم رفتید قطر؟ بدون تخصص واسه چی موندین صداوسیما؟ ما طلبکاریم که چرا شما رو از اول راه دادن، نه شما طلبکار که چرا الان دیگه تحویل‌تون نمی‌گیرن. کل پول صداوسیمای مملکت دست‌تون بوده، خرج الکی کردید و طلبکارید.»   مخاطبان بی‌شمارت را کجای دلمان بگذاریم؟ سال گذشته یک افشاگری جالب توجه درباره میزان مخاطبان «پاورقی» رخ داد. بامداد لاجوردی، روزنامه‌نگار در رابطه با میزان مخاطب پنج درصدی برنامه شهبازی نوشت: "من سلطان تماشای برنامه‌های بیخودی تلویزیون هستم. برنامه‌هایی را می‌بینم که مطمئنم حتی فیلمبردارش هم پشت دوربین خواب است و کارگردانش در حالی که سرش توی گوشی‌ است دوربین‌ها را جابجا می‌کند. خوشبختانه برنامه ۵درصدی سیدخندان هم رو می‌دیدم."   داود مدرسیان، روزنامه نگار در همین خصوص نوشته بود: "فرض کنیم برنامه‌ پاورقی ۵ درصد مخاطب داره اما رفتار شهبازی صفر درصد!"   رحمت‌الله بیگدلی، فعال سیاسی هم به رجزخوانی‌های مجری پاورقی(محمدرضا شهبازی) واکنش نشان داد و نوشت: "این محمدرضا شهبازی مرزهای تملق و ضدمردم بودن را درنوردیده و خودش برای خودش پدیده‌ای‌ست، هر بار که صحبت می‌کند و حرف‌هایش وایرال می‌شود، فقط می‌شود برایش دعا کرد که خوب شود."     واکنش کاربران به آخرین جنجال شهبازی چه بود؟ عبدالرضا داوری، فعال سیاسی اصولگرا: جای ادبیات موهن شهبازی، به پارادایم سیاسی او توجه کنیم که پارادایم خالص‌سازی برای غلبه پاجوش‌ها و حذف جریان‌های اصیل از سپهر سیاست است. این جریان ماهیتا برانداز است و با شعار انحرافی "چپ، راست، کارگزار، علیه خدمتگذار" به شعار براندازی "اصلاح طلب، اصولگرا، دیگه تمومه ماجرا" می‌رسد.   مهدی معتقد است: با افتخار سال‌هاست که بیننده صداسیمایی که این‌ها مجریانش هستند، نیستم. ارزش وقت و اعصابم خیلی بیشتر از آن است که بنشینم پای تلویزیونی که شهبازی، مجری آن باشد!   میلاد نوشت: خوب شد اخراج شد و اِلا مجبور بودیم هر شبکه‌ای که می‌زنیم امثال محمدرضا شهبازی رو زیارت کنیم!   نوید هم از این تصمیم رضایت دارد: از ابتدا هم جای این مجری هتاک تو هیچ تریبون رسمی‌ای نبود، بهتر که رفت.   نازنین هم این‌گونه واکنش نشان داد: اصلا مگه اهمیتی داره باشه یا نباشه، برای نبودنش باید شیرینی پخش کرد.   منیژه هم نوشت: واقعا بی‌ادب و هتاک بود. رفتنش از صداوسیمای میلی رو به فال نیک بگیریم.   سمانه هم کنایه تندی زده و نوشته: آقای شهبازی بین شما و اصلاح‌طلب و اصولگرا هیچ تفاوتی نیست. خودت رو از آن‌ها جدا نکن برادر! کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چرا گاهی دل آدم به حال مجریان تلویزیون می‌سوزد؟! آرمان ملی : غیبت مجری «پاورقی» در پی توئیت جنجالی / او اخراج شده؟

دیگر خبرها

  • شهبازی جان، رفتی؟ درب را هم محکم پشت سرت ببند!
  • سپاهان از کمدین هتاک و پرسپولیس به کمیته اخلاق شکایت می‌کند
  • شکایت باشگاه سپاهان از یک کمدین و پرسپولیس
  • شکایت باشگاه سپاهان از تهرانی و پرسپولیس
  • واکنش تند به پیشنهاد حذف سپاهان از فوتبال ایران
  • مدیر رسانه‌ای پرسپولیس جواب دانشگر را داد
  • واکنش تند دو ستاره سپاهان به مجری پرسپولیس
  • مجری پرحاشیه از صداوسیما کنار گذاشته شده؟
  • برنامه ۴ بازی باقیمانده استقلال و پرسپولیس
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه